Skip to content

uw woning

energielabel voor uw woning

Wij zijn EP-W gekwalificeerd en kunnen van uw bestaande woning of bij nieuwbouw de energiekenmerken berekenen en het officiële energielabel opstellen. Dit kan vanaf €290,- en wordt in de regel binnen 5 werkdagen geleverd.
Een aanvraag doet u via info@comgroen.nl of bel met
Geert Geujen 06 23260164
Verder kunnen wij op verzoek een onafhankelijk besparingsadvies verstrekken. Daarmee verbetert u ook uw energielabel en verhoogt de waarde van uw huis. Belangrijk als u uw woning gaat verkopen.

energie voor uw woning

Vanaf 1 januari 2021 kunt u alleen nog een energielabel krijgen door gekwalificeerde EP-W-adviseurs, zoals wij dat zijn. Voor het opstellen en afmelden van een energielabel betaalt u voor een geschakelde woning, afhankelijk van de grootte, bij ons vanaf €290,-. Vrijstaande woningen kunnen iets duurder zijn. Desgewenst kunnen we tegen een meerprijs van €150,- ook een energiebesparingsadvies opstellen en in een rapport vastleggen.

U gunt uzelf en uw kinderen nu en in de toekomst een leefbare wereld. En een lage energierekening. Gelukkig kunnen we hier veel aan doen. Voorbeeld: een zonnepaneleninstallatie heeft een gegarandeerd rendement van 15% – 30% en past op bijna elke woning. Welke spaarrekening en belegging kan daar tegenop? Het (extra) isoleren van uw woning levert makkelijk 40% gasbesparing op. Maar er zijn heel veel meer mogelijkheden tot besparing.

energielabelWat let u om daar eens over na te denken? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder. Wij zijn ervaren energieadviseurs met oog voor uw portemonnee en het klimaat.

Back To Top